Lázár Bence tízmillió eurót érne Németországban!

Göröcs János portré       Göröcs János (fotó: JochaPress.hu)

Törőcsik András baráti köre mindent megpróbált korábban, de Törőt sajnos semmi sem érdekelte, mintha feladta volna – így látja az Újpest korábbi legendája, Göröcs János az agyműtét utáni mélyaltatásból ébreszteni kezdett klasszis helyzetét. A DIGI Sport Reggeli Start című műsorában Göröcs azt mondta: a régi focisták gyakori italproblémái a haveri környezeten múlnak.

„Ismerem Tőrö baráti körét, megpróbáltak korábban mindent, a haverjai mondják róla, hogy nem érdekli semmi. Úgy fest, sajnos föladta, ez immár a második eset. Nem érdekelte az a sok segítség, amit kapott. Ott kezdődött minden, amikor elvesztette a pasaréti lakását, azóta már nem ad magára, sodródik. Amikor még én voltam az edző a Megyeri úton, Montpellier-ből hazatérve nálunk edzett, elígérkezett hozzánk, aztán néhány nappal később az MTK-nál kötött ki. A focisták italproblémái mindig a haveri környezeten múlnak, én is beleestem ilyesmibe: menjünk ide-oda, fizetik a fröccsöket, villognak a híres játékossal, aztán diktálnak – ez nálunk nagyon elterjedt. Aki időben észreveszi, kikerülhet ebből a körből, akinek megfelel ez az élet, beleragad.” – mondta el Göröcs.

A maiakról szólva úgy vélekedett: „Nem látom az utánpótlást Újpesten. Simon és Lázár persze sérült volt sokáig, ők tehetségek. De olyan nincs, hogy Lázár Bencének tíz perceket adjanak, miközben esküszöm, hogy Németországban tízmillió eurót is érne, mert ott játszatnák. Ez a két játékosunk meggyőző, de a jelek szerint nincs sok értelme a saját nevelésnek.”

„Örülni kell annak is, hogy Roderick Duchatelet megmentette a klubot, amikor megvette. Szerintem átverték őt. Amúgy sokat spekuláltam már rajta, mit is akar a belga tulajdonos az Újpesttől. Ha ő már valóban 4 milliárdot áldozott erre a klubra, hát abból csodálatos csapatot lehetett volna kialakítani. Hálistennek, az utóbbi időben már nagyon jól igazolnak, ezt mutatják a legutóbbi meccsek is: másfél éve nem láttam az Újpestet olyan jól játszani, mint a Diósgyőr ellen – szívem csücske a szerb jobbszélsőnk. A lila-fehér közönség szerintem kitart, bár hiba volt a tulajdonosnak összekülönböznie a szurkolókkal a regisztráció miatt. Nézők nélkül nincsen futball” – jelentette ki Göröcs János.

(Forrás: DIGI/Reggeli Start)

This entry was posted in Blog and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.