Mezei Richárd bedobta a törülközőt Szegeden!

kezi_Mezei Richárd x 440

Az EHF-kupa-győztes Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának évadzáró bankettjén – a Gellért Szabadidőközpontban – családi okokra hivatkozva bejelentette lemondását Mezei Richárd, az együttest működtető gazdasági társaság vezérigazgatója.

Mezei azzal indokolta váratlan bejelentését, hogy súlyosan beteg családtagja van, illetve párjával a második közös gyermeküket várják. Az összegyűlt társaság szóhoz sem jutott, majd nagy tapssal köszönte meg a távozó sportvezető munkáját és elhivatottságát, aki zárszava végén elérzékenyült.

A szegediek 43 esztendős sportvezetője, a klub korábbi válogatott beállója sportpályafutása befejeztével előbbi a városi sportvezetésben talált magának munkát, a kéziseknél pedig azt követően számítottak rá, hogy az átmeneti korszakot követően a Bonafarm-csoport – amelynek tagja a Pick Szeged Zrt. is – megvásárolta a kézilabda klubot. Ezt az átállás vezényelte le vezetőként Mezei, és a BL-ben elmaradt ugyan az áttörés, mégis ennek az eredménye lett a klub első nemzetközi kupasikere a napokban.

(Forrás: NSO.hu,  fotó:JochaPress.hu)

This entry was posted in Egyéb and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.