MezTelenül a hárompontos kosarasok

kosárlabda_HortiD_Szabó

Horti Dóra, a női válogatott kosárlabdázója és Szabó Zsolt, a férfi válogatott kiválósága most először (és talán utoljára?) beszélnek szerelmi életükről. Egyrészt nem szeretnék a nagy nyilvánosság előtt élni a magánéletüket, másrészt Dóra nyáron Törökországba igazolt, így esetükben nem is igazán beszélhetünk magánéletről. A kilométerek azonban nem választhatják el a kosaras párost! Dóra és Zsolt a SportKlub MezTelenül című műsorát avatta be közös életük titkaiba.

A riportban Zsolt elmesélte, hogy Sopronban találkozott először Dórival. Eleinte két barátjukkal négyesben „bandáztak,” vacsoráztak és jártak moziba, majd barátságuk lassan szerelemmé formálódott. A két éve tartó kiegyensúlyozott kapcsolatuk alapja leginkább a közös szenvedélyük, a kosárlabda. Megértik egymás időbeosztását, azt, hogy napjaik szinte kizárólag az evésről, az alvásról és az edzésről szólnak.

Teljes tehát az összhang a Horti-Szabó páros között, és ez minden bizonnyal így is marad. A távkapcsolat nem ismeretlen a számukra, hiszen Dóra korábban már egy lengyel csapat színeiben is játszott. Dóra és Zsolt egyöntetűen állítják: lebeszélnék szándékáról a másikat, ha az ott akarná hagyni a csapatát csak azért, hogy minden nap együtt lehessenek.

Akik nem látták a Horti Dórával és Szabó Zsolttal, a két szerelmes kosarassal készített riportot csütörtökön, azok sem maradtak le, mivel a SportKlub MezTelenül című műsorában megismétlik szombaton délben.

(Forrás: Sportklub)

 

 

This entry was posted in Egyéb and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.