Miklós Edit megcélozta az aranyérmet

miklos_editMiklós Edit alpesi síző a Magyar Csapat utolsó tagjaként érkezett meg kedden Szocsiba, majd másnap már videóinterjút is adott a mob.hu-nak, hogy megossza eddigi tapasztalatait a téli olimpiáról. 

Az már ebből a néhány percből is kiderül, az MTK versenyzője nem szenved önbizalomhiányban: aranyérmet vár magától lesiklásban az olimpián, jóllehet hozzátette, a pontszerzéssel már elégedett lenne.

Miklós Edit felfokozott várakozással tekint a játékok elébe, igaz, mint elmondta: azt illetően nincs különbség a többi versenyhez képest, hogy most is, mint mindig, a lehető legjobb teljesítményt próbálja kihozni magából.

A sportoló reméli, se betegség, se sérülés nem fogja hátráltatni Szocsiban, a pályával kapcsolatosan pedig annyi az óhaja, hogy ne legyen túl puha. Kipróbálni még nem volt ideje, szerda délelőtt ugyanis pihent, délután pedig kondizott.

A Vancouverben még román színekben versenyző Miklós úgy érzi, az elmúlt négy évben sokat fejlődött, ennek megfelelően most sincs mitől tartania.

Ha éppen nem versenyzik vagy edz, egy hokimeccsre mindenképpen ki akar menni a játékokon, de a magyar biatlonosokat és rövidpályás gyorskorcsolyázókat is meg szeretné nézni.

This entry was posted in Hírek and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.