MLSZ: a kapitány meghallgatása után csütörtökön várhatók lépések

Pintér_TelkiA Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége szerdán meghallgatta Pintér Attilát, a válogatott szövetségi kapitányát, és “várhatóan csütörtökön határoz a következő lépésekről”.
Az MLSZ honlapjának tájékoztatása szerint a szakember szerdán az elnökség előtt az északírek elleni, hazai pályán vereséggel zárult Európa-bajnoki selejtezőt megelőző közvetlen felkészülési időszakról, illetve magáról a találkozóról mondta el véleményét, azaz arról a mérkőzésről számolt be, amelyen – ahogyan a közlemény fogalmaz – “a válogatott nem tudott megfelelni az elvárásoknak”.

Az elnökség előzetesen írásban megkapta a szakmai testületek véleményét, és az azokban megfogalmazódó kérdésekkel kapcsolatban szintén meghallgatta a kapitány álláspontját.

A beszámolót és a vitát követően az elnökség zárt körben értékelte az írásos dokumentumokat, a válaszokat, illetve a vitában elhangzottakat, és várhatóan csütörtökön határoz a következő lépésekről.

A szakvezető eddig öt találkozón irányította a nemzeti együttest, ezeken két-két győzelem és vereség mellett egy döntetlent ért el. Pintér Attila azután került a támadások kereszttüzébe, hogy válogatottja az egyetlen tétmeccsen, szeptember elején 2-1-re kikapott a vendég északírektől az Eb-selejtezők rajtján.

(MTI)

 

This entry was posted in Hírek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.