Mourinho mindent megtett, a játékosok nem voltak partnerek!

Álvaro Arbeloa, a Real Madrid labdarúgócsapatának spanyol válogatott védője úgy véli, a játékosok felelőssége, hogy a „királyiak” vezetőedzője, José Mourinho a távozás mellett döntött. A portugál szakember az Osasuna ellen 4–2-re megnyert bajnokin ült utoljára a fővárosiak kispadján.

„A felelősség mindenkié. A nehéz időkben nem voltunk elég érettek. Mourinho mindig a Real Madrid érdekeit helyezte előtérbe magával szemben. Gyakran a saját magáról kialakított képet rombolta a klub kedvéért, a játékosok azonban ezt nem mondhatják el magukról, velem az élen. Nekem is a saját érdekem volt a legfontosabb, és csak aztán a klub. Sajnálom, hogy nem tudtunk több trófeát nyerni. Mourinho mindenhol nyert, ahol eddig edzősködött, de a legkevesebb címet velünk érte el, pedig a csapatai közül talán mi voltunk a legerősebbek” – adott hangot véleményének Arbeloa.

„Már a szezon elején elvesztettük a reményt, hogy utolérjük a Barcelonát. Olyan nagy volt a hátrányunk, hogy már szeptemberben sem hittünk a végső győzelemben. Sajnálom, hogy nem tudtunk a végsőkig küzdeni a bajnoki címért. Azt gondolom, viharos szezonon vagyunk túl, különösen, ami az idény végét illeti. Voltak, akik nem értettek egyet az edző döntéseivel, ami elfogadható, de a szurkolóinkat kellett volna előtérbe helyeznünk a legutóbbi három évben” – folytatta okfejtését a spanyol válogatott jobbhátvéd.

A Real Madrid ebben a szezonban a második helyen zárt a spanyol bajnokságban, a Király-kupa döntőjét 2–1-re elveszítette az Atlético Madriddal szemben, míg a Bajnokok Ligájában a Borussia Dortmund bizonyult túl nagy falatnak a „blancók” számára a sorozat elődöntőjében.

Forrás: Nemzeti Sport

This entry was posted in Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.