NBA-t megjárt kosaras szerződhet Szolnokra?

kosár_NBA logóDr. Nyerges Zsolt, a szolnoki kosárlabdaklub elnöke New Yorkban azt nyilatkozta, hogy megállapodás közelébe jutott egy NBA-t megjárt kosarassal. Az elnök a klub honlapjának korábban azt mondta, hogy az Adria Ligában a nyolc közé jutás, míg a magyar bajnokságban a bajnoki és a kupadöntőbe kerülés az elvárás, de a csapat még csak kilencven százalékban van kész.

A héten az elnök New Yorkban tartózkodik, ahol megállapodás közelébe jutott egy NBA-t megjárt játékossal. „Tudatos lépés volt, hogy mostanáig kivártunk. Az észak-amerikai kosárlabdaliga előszezonja múlt pénteken ért véget, és mostanra az euroligás csapatok is kialakították a kereteiket. Magyar idő szerint szerda hajnalban) három mérkőzéssel rajtolt az NBA 2014/15-ös szezonja: a keretszűkítések után tehát most lehet magas szinten jegyzett játékosokat megszerezni” – nyilatkozta a Samsungsport.hu-nak az elnök.

A sportvezető kiemelte, hogy ezzel a taktikával sikerült tavaly leigazolni Justin Holiday-t, aki meghatározó játékosa lett a bajnoki címet és kupagyőzelmet szerző szolnokiaknak. Ebben az idényben már az NBA-ben pattogtat, ugyanis végleges szerződést kötött vele a Golden State Warriors. „Ez neki is nagy siker, és számunkra is pozitív üzenet, hogy nemcsak az NBA-ből van út az Olajba, hanem Szolnokról is a világ legnagyobb profi sportligájába” – mondta a portálnak dr. Nyerges Zsolt.

(samsungsport.hu)

This entry was posted in Hírek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.