Nerea Pena tíz gólt lőtt a Veszprém ellen

FTC_Nerea PenaHétközi női kézilabda-mérkőzésen a Ferencváros 11 góllal győzte le a veszprémi lányokat. Hazai oldalon Nerea Pena 10 gólt szerzett, míg a vendégeknél Planéta Szimonetta 9 találattal volt a legeredményesebb.

A Veszprém elleni mérkőzésről az FTC-Rail Cargo Hungaria beállója Cifra Anita, valamint másodedzője Kovács Attila nyilatkozott.

Cifra Anita: “Nehézkesen kezdődött a meccs, de aztán belerázódtunk. Potyogtak a gólok az elején, de valamennyire stabilizáltuk a helyzetet. Ismét bebizonyosodott, hogy fiatal, küzdős csapat a Veszprém. Jöttek ránk, rohantak. Oda kellett figyelnünk. Jó volt viszont, hogy mindenki játéklehetőséget kapott, és sikerélményeink is voltak, sok minden összejött. Ezen kívül a javításra, csiszolgatásra is maradt még időnk a BL kezdete előtt.”

Kovács Attila: “Jó lenne a meccs legelejétől azon a hőfokon pörögni, ahogy a 15. perctől tettük. Ehhez hozzátartozik, hogy kedden még lábmunkáztak a játékosok, amitől nehezebben mozogtak, tehát ez is biztosan közrejátszott a nehézkes kezdésben. Ez a hét már a BL jegyében telik, főként arra készül a csapat. Azért természetesen a Veszprém elleni mérkőzés is fontos volt. Célunkat elértük, a két pontot megszereztük, így most már teljes erőbedobással készülhetünk a következő feladata.”

Női kézilabda NB I, 7. forduló:

FTC-Rail Cargo Hungaria – Veszprém Barabás Duna Takarék 41-30 (20 -14)
Gól: Nerea Pena 10, Such Nelli 4, Szarka Adrienn 4, Szekerczés Luca 4, Steinbach Laura 3, Szamoránsky Piroska 3, Tomori Zsuzsanna 3, Cifra Anita 2, Kovacsicz Mónika 2, Szucsánszki Zita 2, Zácsik Szandra 2, Mészáros Rea Réka 1, Vérten Orsolya 1, ill. Planéta Szimonetta 7, Tóth Gabriella 7, Takács Bianka 5, Pelczéder Orsolya 4, Marincsák Nikolett 3, Tóth Eszter 3, Kiskartali Zsófia 1.

Fradi.hu

This entry was posted in Hírek and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.