Olimpiai bajnokokkal áll rajthoz a Nagy Sportágválasztó hajó

evezes 2A vasárnapi 23. Gróf Széchenyi István Emlékverseny és Sportnapon, az evezős évad hivatalos megnyitója a Nagy Sportágválasztós hajó is vízre száll.

A Nagy Sportágválasztó szervezői ezen a sportrendezvényen való részvétellel szeretnék hírül adni a sajtó és a nagyközönség számára is, hogy az előkészületek elkezdődtek, s 2013-ban is számos városban buzdítják majd sportágválasztásra a gyerekeket, felnőtteket.

Mint ahogy a Nagy Sportágválasztó rendezvényeken is mindig számos neves sportszemélyiség, olimpiai bajnok jelenik meg, s sok esetben nem csak autogramkérésre, hanem a velük való együttsportololásra is lehetőség nyílik, április 7-én, a Nagy Sportágválasztós hajó legénységéből sem hiányozhatnak élsportolóink! A szervezői hajó legénységét nem kisebb sporthírességek gazdagítják, mint: Gergely István, Kökény Roland, Dombi Rudolf, Hadfi Dániel és Pulai Imre.

A Nagy Sportágválasztós hajó 10.40 órakor száll vízre és 11.00 órakor rajtol el.

A szervezők 10.00 órakor (a Wesselényi csónakháznál), még vízreszállás előtt tartanak egy rövid, sportos sajtótájékoztatót a májusi Nagy Sportágválasztókkal kapcsolatban, melyen természetesen az olimpiai bajnokokkal tűzdelt teljes legénység is megjelenik!

Az évadnyitó helyszíne a DNHE margitszigeti klubháza, illetve a Wesselényi Csónakház

(Bp. 1138 Hajós Alfréd sétány 2.).

This entry was posted in Hírek and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.