Otigba Kenneth csapattársa lehet Varga Szabolcs

vargaszA csakfoci.hu információi szerint nagy esély mutatkozik arra, hogy az MTK 18 éves csatára, Varga Szabolcs a Heerenveen együttesénél folytassa pályafutását, miután közel a megegyezés a két klub között. 

A  csakfoci.hu megkeresésére Domonyai László, a kék-fehérek klubigazgatója megerősítette mindezt.

– Igaz a hír, a Heerenveen valóban bejelentkezett a játékosért, de két másik érdeklődő is akad Nyugat-Európából. Ennek ellenére tényleg úgy néz ki, hogy Szabolcs a hollandoknál folytatja, hiszen velük állunk a legközelebb a megegyezéshez – mondta.

Arra a kérdésre, milyen árat kap az MTK a támadóért, Domonyai így felelt:

– Amikor Varga Szabolcs az MTK-hoz került, egy rögzített kivásárlási ár is belekerült a szerződésébe. Ezt az árat mindhárom klub megadná, és ezért az összegért muszáj eladnunk a futballistát, ha távozni akar. Márpedig ő jelezte, szeretne eligazolni, ha kifizetik az árát.

A Vasas akadémiájáról hozta el az MTK a nagy tehetségnek számító, mindössze 18 esztendős Vargát, aki bemutatkozása alkalmával, élete második élvonalbeli mérkőzésén egyből betalált a Mezőkövesd kapujába. Az ősszel egy sérülés is hátráltatta a futballistát, ennek ellenére azért 8 bajnokin bevetette Garami József, a csatár pedig még egy gólt ért el – a Puskás Akadémia ellen.

A 21 éves Otigba Kenneth évekkel ezelőtt kikerült Hollandiába, ahol idén már meghatározó játékosa lett Marco van Basten csapatának. Augusztus óta 17 holland bajnoki mérkőzésen volt a Heerenveen kezdőcsapatának a tagja, a kitűnő hátvéd négy gólt szerzett.

This entry was posted in Hírek and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.