Pulai Imre és Ungvári Miklós kihívta “a berkit”

a_BerkiSzeptember 27-én és 28-án rendezik Magyarországon és Ausztriában a Bike Run Fest Nemzetközi Futóverseny és Kerékpártúrát.

Ez a nem mindennapi esemény felhívja a figyelmet a természet szeretetére, a mozgás örömére és az egészséges életmód fontosságára.

A Bike Run Festen olyan sztárok is indulnak, mint Pulai Imre olimpiai bajnok, világbajnok kenus, szánkós, Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok judós, és Berki Krisztián média személyiség, az Édes Élet című tv-műsor szereplője.

A két kitűnő bajnok – úgy tűnik – nem tudja kivárni a hónap végi eseményt, már most dűlőre akarják vinni a „ki a jobb?” klasszikus kérdését. Emiatt kihívják Berki Krisztiánt egy egy kilométeres sprint futásra a futópadon, mért idővel. A „Mennyit tudsz ezren?” versenyben vajon ki teljesíti a leggyorsabban a kilométert?

Berki Krisztián (önbizalom edzésről jövet): „Fel se keljenek aznap a fiúk, nincs miért. Verhetetlen vagyok! Jobb ha inkább moziba mennek, szívesen meghívom őket egy nekik tetsző filmre. Vagy mit szólnának a Túlkoros osztaghoz?”

Pulai Imre (amúgy sumákosan vigyorogva): „Nincs esélye Berkinek! Jobb ha tudja, hogy a szánkópályán csaknem százötven kilométer per órás tempóval száguldok, megtanultam, mit jelent a gyorsaság. Meg különben is, amikor Krisztián fut, akkor én kezelem majd a futópadot…”

Ungvári Miklós (tőzsdei elemző módjára): „Krisztián most biztosan melléfog. Retteghet, mert most elbukik. Én inkább Pulai mestertől tartok, bár jóval nagyobb a súlya az enyémnél, remélem a fürgeség mellettem szól. De ha Pulai úgy megy, mint a vízen fénykorában, akkor megállíthatatlan…”

Judoinfo.hu

This entry was posted in Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.