Ricardo Monizt kitiltották a városmajori SOTE Klinikáról

Moniz Ricardo_index.huMiután megkérdőjelezte a szeptember 25-én infarktust elszenvedett, azóta műszívre kapcsolt Trinidad és Tobagóból érkezett focistát, Akeem Adamst (22) kezelő orvosok hozzáértését, és rossz színben tüntette fel a Városmajori Szívklinika dolgozóit, nem engedték be az intézmény intenzív osztályára Ricardo Monizt (49) – adta hírül a Blikk.

A lap úgy tudja, a holland szakember már azelőtt is beleszólt az FTC orvosainak a munkájába, mielőtt Adams-szel a baj történt, utána pedig még nehezebben kontrollálta az érzelmeit. Előfordult, hogy veszekedett a szívklinika dolgozóival, kritizálta a nővérek munkabeosztását.

– Talán az a legpontosabb megfogalmazás, hogy Ricardo Moniz elég vehemensen viselkedik – mondta dr. Szelid Zsolt (40), a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának munkatársa, az FTC orvosi stábjának a tagja. – Nyilvánvalóan érthető, hogy a szakembert sokkolta, ami a játékossal történt, de ez nem magyarázat a kifakadására. A további félreértéseket elkerülendő döntött úgy az intézet vezetősége, hogy a tréner inkább ne menjen be az intenzív osztályra.

(Forrás: Blikk.hu)

 

This entry was posted in Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.