Románia: Lucescu nem, talán a holland Bert van Marwijk?

foci_Bert van Marwijk, 440Holland sajtóhírek szerint a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) a korábban a holland válogatottat és a Borussia Dortmundot is irányító Bert van Marwijkot szemelte ki a szövetségi kapitányi posztra.

A román válogatottnál továbbra is lelkesen keresik a szaúd-arábiai al-Ittihad által sikeresen elcsábított Victor Piturca utódját. Korábban felvetődött, hogy Mircea Lucescu, a Sahtar Doneck vezetőedzője váltja Piturcát, az ukrán klub azonban nem egyezett bele abba, hogy a szakember párhuzamosan végezze a két munkát.

A Voetbal International értesülései szerint a szövetség legújabb kiszemeltje a posztra a legutóbb a német élvonalbeli Hamburgnál edzősködő, 62 esztendős Bert van Marwijk.

A pályafutása alatt a Feyenoordnál, a Borussia Dortmundnál és a holland válogatottnál is dolgozó Van Marwijkkal a hírek szerint már fel is vette a kapcsolatot a szövetség, és megkezdődtek a tárgyalások.

A román válogatott legközelebb november 14-én, az északírek ellen lép pályára Eb-selejtezőn, addigra az FRF mindenképpen le szeretné zárni a kapitánykérdést.

(nso.hu, fotó: Action Images)

This entry was posted in Hírek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.