Ronaldo bízik a testvérnemzet bíztatásában

CR7Cristiano Ronaldo, a portugál labdarúgó-válogatott klasszisa bízik benne, hogy a brazíliai világbajnokságon élvezhetik a helyiek támogatását.  A brazil és a portugál válogatott leghamarabb az elődöntőben futhat össze a nyári világbajnokságon, és Cristiano Ronaldo reméli, hogy a brazilok melléjük állnak, legalább addig, amíg aztán keresztezik egymás útjait.  

„Remélem, hogy a brazilok nagyon szurkolnak majd nekünk, testvérnemzetek vagyunk, ugyanazt a nyelvet beszéljük” – nyilatkozta  Ronaldo a brazil SportTV-nek.

Brazília és Portugália a 2010-es dél-afrikai vb-n a csoportkörben találkozott egymással, akkor 0–0-ra végeztek, és mindkét válogatott továbbjutott a nyolcaddöntőbe. A portugálok az idei világbajnokságra a svédek elleni pótselejtezőn jutottak ki, Cristiano Ronaldo főszereplésével. Brazíliában Németország, Ghána és az Egyesült Államok szerepel a csoportjukban.

„Nem vagyunk esélyesek, de megpróbáljuk élvezni a vébét. Tudjuk, hogy nehéz csoportba kerültünk, személyes véleményem szerint ez a legerősebb négyes a világbajnokságon, ám lépésről lépésre haladunk. Lesz egy nagyon fontos meccsünk az elején a németek ellen, aztán jön az Egyesült Államok, majd Ghána. Utána majd meglátjuk” – mondta vb-esélyeikről a Real Madrid klasszisa.

Forrás: NSO.hu)

This entry was posted in Hírek and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.