Rooney a rákfene, lapátra kell tenni!

foci_MU, Parker, 440, ReutersPaul Parker (Fotó: Reuters)

A Manchester United labdarúgócsapatának korábbi védője, Paul Parker szerint itt az ideje, hogy Wayne Rooneyt kirakják a „vörös ördögök” a kezdőből, miatta szenved ugyanis a csapat.

„Rooney borzalmas volt az előző szezonban, borzalmas most is, az egyetlen érdekes dolog vele kapcsolatban az, hogy heti 375 ezer euróért szenved a pályán. Én csak egy olyan játékost látok, aki magával törődik. Nincs helye a Manchester United kezdőcsapatában” – szidta az új menedzser, Louis van Gaal által csapatkapitánynak kinevezett Wayne Rooneyt Paul Parker, aki 1991 és 1996 között 105 meccsen lépett pályára az „vörös ördögök” mezében.

„Van Persie úgy tűnik, lassan végre felépül, így nálam nem is lenne kérdés, hogy az RVP-Falcao csatársorral kezdene a csapat. Hatalmas hiba Rooneyet játszatni, az ő posztján Mata és Di María is jobb lenne. A döntés Van Gaal kezében van, de én azonnal kiraknám őt, csak így lehet meccseket nyerni” – mondta a Yahoo Sportsnak Parker.

Rooney a 2013–2014-es szezonban 29 bajnokin lépett pályára a „vörös ördögök” mezében, ezalatt 17 gólt szerzett, és 12 asszisztot jegyzett.

(NSO.hu)

This entry was posted in Blog and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.