Schumacher felesége optimista

f1_Schumacher, 440Túl van a legnehezebb időszakon Michael Schumacher! Ezt a Forma-1-es pilóta felesége, Corinna Schumacher közölte a rajongókkal a Német Nagydíj hivatalos programismertetőjében.

– Az üzenetem azoknak szól, aki figyelemmel kísérték Michael karrierjét, és az elmúlt időszakban támogatták őt. A Német Nagydíj nagyon jó lehetőség arra, hogy megköszönjem a rengeteg jókívánságot és a neki küldött pozitív energiát. Jó tudni, hogy közösen sikerült túljutni a legnehezebb időszakon. Olyan időszak kezdődött el, amely várhatóan nagyon hosszú lesz. Bízunk benne, hogy ebben a küzdelemben is Michael mellett álltok, ahogy tettétek éveken keresztül! – írta Corinna Schumacher.

A hétszeres Forma-1-es világbajnok pilóta – aki 2012 végén vonult vissza véglegesen az F1-től – december 29-én szenvedett síbalesetet a franciaországi Méribelben, súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni. Azóta mesterséges kómában tartották őt az orvosok, és január végén kezdték el a fokozatos felébresztését. Schumacher egy hónapja ébredt fel a kómából.

 

This entry was posted in Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.