Sportolók az árvízi védekezésben

polosok_facebookA Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) kezdeményezi, hogy sportolók, edzők és sportbarátok, együttesen tegyenek meg mindent az árvíz ellen a Margitsziget védelme érdekében. “Szerda reggel gondoltunk arra, hogy a MOB, az olimpikonok, a sportolók mozgósításával segíthetne az árvízvédelemben. Szerencsére, még idejében egyeztettünk Gyárfás Tamással, így sikerül közösen lépnünk ebben a nehéz helyzetben. Pénteken 9-kor én biztosan ott leszek a Margitszigeten, és remélem, velem együtt minél több sportoló és edző fog lapátot, rakja majd a homokzsákokat” – fogalmazott Szabó Bence, MOB-főtitkár.

Gyárfás Tamás, a MÚSZ elnöke az MTI-nek szerdán elmondta, pénteken reggel 9 órakor találkoznak majd a Margit híd szigeti bejárójánál. A szervezők már felvették a kapcsolatot a katasztrófavédelem vezetésével, és amennyiben nincs kizáró ok, bíznak benne, hogy közös összefogással hozzá tudnak járulni a veszély elhárításához.

Szerdán a magyar vízilabda-válogatott játékosai vettek részt az árvízvédelmi munkálatokban, homokzsákokat pakoltak a Római parton, a Nánási út és a Rozgonyi Piroska utca sarkán.

MOB

This entry was posted in Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.