Sportos vakáció Budapesten

Little boys martial arts fighters isolated

Ötödik alkalommal rendezi meg Budapest önkormányzata az Iskolakapun kívüli programok keretében a Sportos vakáció a városban elnevezésű eseménysorozatot.

Anyári szünidő két és fél hónapja alatt ingyenes mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramokat kínálnak általános és középiskolás fiataloknak.

Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes hangsúlyozta, a város különböző pontjain értelmes, tartalmas időtöltést kínálnak azoknak a gyermekeknek, akik szeretnék hasznosan eltölteni a szabadidejüket. “Fontos, hogy igazán széles rétegeket tudjunk elérni, ezért a programokon a részvétel ingyenes, és tehetségtől, előképzettségtől függetlenül minden fiatal számára lehetőséget biztosít” – tette hozzá.

Az iskolások a többi között tánc, cselgáncs, ökölvívás, labdarúgás, kosárlabda, sakk, asztalitenisz, röplabda, vívás és több művészeti foglalkozáson vehetnek részt.

Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke hangsúlyozta, hogy az ingyenesség ellenére rendkívül értékes, színvonalas szolgáltatásról van szó. “Ez a program lehetőséget biztosít, hogy a tanulók testközelből megismerjenek érdekes, izgalmas, vonzó sportágakat a közelmúlt és a jelen kiváló sportolóinak segítségével, valamint hozzáértő szakemberek irányításával” – fogalmazott a klubvezető.

Hozzátette, a program keretein belül a fiatalok a nyári időszakban ingyenesen látogathatják majd az MTK másodosztályú labdarúgócsapatának hazai mérkőzéseit.

Deutsch beszélt arról is, hogy az MTK mellett számos fővárosi sportegyesület csatlakozott az eseményhez.

Pánczél Gábor cselgáncsedző felhívta a figyelmet, hogy a Sportos vakáció a városban programsorozat azért jobb és hatékonyabb a sportágválasztó eseményeknél, mert az érdeklődőknek sokkal több alkalmuk és idejük van kipróbálni a különböző sportágakat.

Pánczél Gáborral ezen a héten délután 3 órakor mindennap lesz judóedzés a KSI SE-ben (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.).

Kedden és Csütörtökön 10 és 12 óra között a mester utcai Molnár Ferenc Általános Iskolában lehet asztaliteniszezni.

Szerdán és Pénteken 9 és 11 óra között a Vasas az Angyalföldi Sport- és Szabadidő Központban (1137 Budapest, Rozsnyai u. 6-8.) fogadja az ifjú labdarúgókat.

Szerdán 16.30 órától a BoxAkadémián (1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 57-61.) Kathi Attila tart játékos edzést.

A részletes programajánló a mozaikgsz.hu honlapon érhető el.

This entry was posted in Hírek and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.