Szalai Ádám lemondta a válogatottságot

Ameddig Pintér Attila a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, addig nem kíván a nemzeti csapatban szerepelni Szalai Ádám, a Hoffenheim támadója.

A 26 éves csatár Facebook-oldalán jelentette be, hogy nem akar együtt dolgozni a szakemberrel, aki decemberi kinevezése óta egyszer sem hívta meg őt a keretbe.

 

// ]]>


Szalai leszögezte, továbbra sem változott a véleménye a sajtóban nagy port kavart nyilatkozatával kapcsolatban, amelyet még az előző világbajnoki selejtezősorozatban a hollandoktól elszenvedett 8-1-es vereséget követően tett. Akkor többek között azt mondta, nincsenek topcsapatokban futballozó magyar játékosok, illetve topcsapatokban dolgozó magyar edzők, így átverik a futballszerető szurkolókat azzal, hogy Eb- vagy vb-részvétel lehetőségével áltatják őket.

Januárban Pintér Attila szövetségi kapitány azt mondta, beszélt a csatárral, akivel közölte, hogy ugyanakkora esélye lesz bekerülnie a válogatottba, mint bárki másnak. Szalai Ádám Pintér eddigi négy mérkőzésén nem húzhatta magára a címeres mezt.

Dzsudzsák Balázs csapatkapitány hétfő délután a telki edzőközpontban rendezett sajtótájékoztatón elmondta, hiányolja a Hoffenheim csatárát és reméli, hamarosan ő is a csapat tagja lesz. Ugyanakkor a szövetségi kapitány az újságírók kérdésére a támadóval kapcsolatban nem adott konkrét választ.

(MTI)

 

This entry was posted in Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.