Szivós Marcit kiengedték a kórházból

Szivós Márton - Fotó: Dobos Sándor/waterpolo.hu

Szivós Márton – Fotó: Dobos Sándor/waterpolo.hu

Hazatérhetett a kórházból Szivós Márton, a Diapolo-Szeged férfi vízilabdacsapatának kapitánya. A szívműtéten átesett világbajnok játékos jól van, hatalmas erőt ad az szeretet, amit az emberektől kap. A játékos elsőként a Délmagyarországnak adott interjút.
– Hogy van?

– Köszönöm az érdeklődést, a körülményekhez képest jól. Éppen most léptem ki a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikájáról. Mehetek haza, ez nagyon jó hír!

– Pihennie kell?

– Persze, most ez a legfontosabb, de azért nem szabad teljesen elkényelmesednem. Mozoghatok, igaz, egyelőre csak óvatosan.

– Megijedt?

– Nagyon! Nehéz időszak volt, de az a szeretet, amit az emberektől kapok, mindenért kárpótol. Szerencsére így a rosszullét is kevesebbszer jut eszembe, mert rengeteg üzenetet kaptam, sokan meglátogattak, és bent volt nálam a csapat, a Diapolo-Szeged, ami még nagyobb erőt ad a felépüléshez.

– Mikor kell kontrollra mennie?

– A jövő héten kell jelentkeznem először. Ekkor kapok pontos információt arról, hogy mikor kezdhetek el könnyebben mozogni. Ha minden jól alakul, akkor 2–3 hét múlva vízbe mehetek, és edzhetek. Ha minden eredményem jó lesz, akkor a budapesti Eb-n mindenképpen szeretnék szerepelni.

– Üzen valamit a drukkereknek?

– Azt, hogy nem gondoltam volna, hogy ennyien szeretnek, éppen ezért is leszek erős, és már miattuk is szeretnék meggyógyulni, és ha az orvosok zöld utat adnak, akkor játszani. Még egyszer köszönöm azt a sok-sok pozitív energiát, amit adtak nekem!

Forrás: Délmagyar.hu

This entry was posted in Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.