Szívós Mártonnak el kell felejtenie a rájátszást!

Szívós Márton kézerdővel szemben                   Szívós Márton (8) életét barátja, Tóth Márton mentette meg

 Szívós Márton életét Tóth Márton mentette meg azzal, hogy orvoshoz küldte, nagyobb tragédia is lehetett volna a rosszullétből – mondta a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában Gergely István, a válogatott csapatmenedzsere. A kapusedző azt is jelezte: Szívós a bajnoki rájátszást felejtse el, az Eb-szereplésről pedig az orvosoknak kell majd dönteniük.

„Nehéz azt kijelenteni Szívós Marci rosszullétével kapcsolatban, hogy nem akkora a baj. póló_Tóth Márton_JPTóth Mártonnak köszönhető, hogy nem akkora a baj és most nem tragédiáról beszélgetünk. Marcit ugyanis ki kellett rángatni a medencéből és rá kellett beszélni, hogy ha ilyen mellkasi fájdalmai vannak, akkor azonnal irány az orvos. Marci persze szereti, ha foglalkoznak vele és pólósként képes komoly színészi teljesítményekre, de ezúttal a helyzet komolyabb volt. Tóth Márton mentette meg az életét, azután persze az orvosok.” – szögezte le határozottan a pólóválogatott csapatvezetője és kapusedzője.

póló_Gergely István_JP

 Gergely István óvva intett az elhamarkodott folytatástól: „Miután imád játszani, ő már a bajnoki rájátszásról beszélt, ami két hét múlva indul – na azt el is felejtheti. Nem számít, ő mit gondol a pályafutása folytatásáról, csakis az orvosok, elsősorban pedig az őt operáló Merkely Béla professzor dönthetnek. Egy komoly jelzést kapott, nincs több esély, változtatnia kell, felnőtt fejjel kell majd gondolkodnia. A játéktudása alapján az Eb-re készülő válogatottban lenne a helye, egészségileg nem tudom. Nem szeretném, ha a nevemhez fűződne a stáb tagjaként egy tragédia, Marci nagyon jó barátom, az embert sokkal jobban szeretem benne, mint a vízilabdázót.”

(Forrás: DIGI/Reggeli Start, fotók: JochaPress.hu)

 

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.

Comments are closed.