Tiszaújvárosban elszabadult a pokol

Elsö futasMíg a vasárnapi evezős versenyen még kicsit óvatosabb neveztek a sportbarátok, a hétfői első tömegsport futáson „elszabadult a pokol”!

A tavalyi 1001 indulót felülmúlva ezúttal 1153-an vállalkoztak egy kis „Nagyhetes” kocogásra.

A  16. TVK Triatlon Nagyhét harmadik, INNOCOMP napjának nyitányán a Plusz 1 Oktáv együttes zenekar lépett a KreAktív-színpadra.

Az első egyéni tömegsport eseményt az esti futóverseny jelentette. Péter Attila hangulatmester hívó szavára egyre többen vették át öntapadós „rajtszámaikat” a Hotel Civis Phőnix előtti rajt területen.

Ami az ismert indulókat illeti, futott a hétvégi 18. TVK ITU Világkupa kerékpáros pályán családjával Pálffy Gábor, az  eseménysorozat és a világkupa névadó főtámogatója, a TVK kommunikációs vezetője, Torma Péter, az INNOCOMP Kft. ügyvezetője és Lehmann Tibor főrendező, a TVK-Mali Triatlon Klub elnöke is. A 2 km-es táv teljesítésére nem kevesebb, mint 1153 sportbarát jelentkezett, akik második alkalommal gyűjthettek tombolaszelvényt. A szelvényeket egyébként augusztus 10-én, vasárnap este sorsolják ki a Főtéren. A fődíj egy értékes MALI-kerékpár lesz, de ezen kívül számos sportos és hasznos ajándék is gazdára vár.

A régi, jól bevált recept alapján, a közös sportolást ezúttal is a közös szórakozás követte. A  KreAktív-színpadon a tiszaújvárosi Alexa Country Band tartott fergeteges hangulatú, táncosokkal színesített country koncertet, melyet szinte szűnni nem akaró tapssal jutalmazott a műfaj iránt különleges érzékenységet tanúsító, teltházat produkáló publikum.

 

This entry was posted in Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.