Torghelle közös megegyezéssel távozik a Videotontól

TorghelleA volt válogatott csatár több játéklehetőségre vágyik, a Videoton pedig hozzájárult ahhoz, hogy felbontsa a jövő nyárig szóló szerződését.

Torghelle Sándor 2012 januárjában igazolt a Videoton FC-hez, amelyben aztán – minden sorozatot egybevéve – 67 mérkőzésen 12 gólt szerzett. A mostani szezon eddigi 14 bajnoki fordulójában azonban mindössze 69 perc játéklehetőség jutott neki. Mivel a kialakult helyzet egyik félnek sem volt kedvező, a Videoton közös megegyezéssel szerződést bontott a 31 esztendős játékossal.

„Torghelle Sándor személyében egy nagyszerű mentalitású, igazi harcos labdarúgót ismertem meg. Jelenleg azonban több támadónk is megelőzi őt a csapatba kerülésért folytatott küzdelemben. Mivel Sándor már nem tartozik a fiatal játékosok közé, megértem, hogy több játéklehetőségre vágyik, és úgy vélem, könnyen fog magának olyan csapatot találni, ahol jóval több játéklehetőséghez jut majd. A továbbiakra sok sikert kívánok a pályafutásához” – mondta José Gomes.

„Úgy érzem, mindenképpen lehet még néhány jó idényem a fociban. A Vidinél azonban az utóbbi időben egyre távolabb kerültem a kezdőcsapattól. Vannak ajánlataim más kluboktól, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan hasznára tudok lenni valamelyik együttesnek” – nyilatkozta Torghelle Sándor.

Forrás: Videoton

This entry was posted in Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.