Triatlonversenyt rendeznek Baján

mogyi triatlonJúnius 21-én és 22-én a Sugovica-parti város ad otthont a kilencedik Mogyi Triatlon versenynek.

Az első napon a Magyar Nagydíj futamait és az amatőrök országos bajnokságát rendezik, a második napon pedig az amatőrök OB-je mellett az újonc, a gyermek és a serdülő korcsoportok versenyei, majd az elit férfi és női kieséses futamok zajlanak a bajai belvárosban, végül pedig a népszerű Én- Te-Ő váltó zárja a Sugovica-parti triatlon hétvégét.

Tarnai László (Titán SC) és  Bajai Péter (Mogyi SE) simán besöpörheti a végső győzelmet, míg Király István (Mogyi SE) kisebb sérüléssel bajlódik. A nők versenyére sem könnyű tippelni, de nagyon valószínű, hogy Dudás Eszter (Újbuda) és Vizi Viktória (TVK) az elsők között fog célba érni.

A triatlonhétvége első napján, szombat délután 3 órától este 8-ig, míg a második napon, vasárnap reggel 9 órától délután 16-ig lehet szurkolni a versenyzőknek. Az úszás helyszíne változatlan, ám a kerékpáros- és a futópálya megváltozott.

Mint mindig, a bajai verseny rendezőinek az a céljuk, hogy a városba látogató sportolók, edzők, sportvezetők és szurkolók egy kellemes és élményekben gazdag hétvégét töltsenek el a vizek és az ízek városában, a halászlé fővárosában, Baján!

Az IX. Mogyi Triatlon verseny szervezői jó versenyre és nagy csatákra számítanak a Magyar Nagydíjon, az országos bajnokságon, valamint az elit kieséses futamokon. Az előző években is sok résztvevője volt a bajai triatlon viadalnak, ezért nem meglepő, ha idén is hasonlóra számítanak a rendezők. A bajai versenypálya az ország legjobb és legszebb triatlon versenyhelyszínei közé tartozik, és ezért a versenyzők szívesen jönnek a csodálatos adottságokkal rendelkező Sugovica- parti városba.

A triatlonverseny szervezői kérik a bajaiakat, hogy a június 21-22-i hétvégén látogassanak ki a Halászpartra, a belvárosba, valamint a Petőfi-szigetre és szurkoljanak a bajai triatlonistáknak.

This entry was posted in Hírek and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.