Triscsuk Krisztinának felmondtak Érden, a válogatottban viszont számítanak rá!

Triscsuk_Krisztina2A hír biztosan igaz, tehát Triscsuk Krisztinának, az Érd több poszton is bevethető, válogatott játékosának a pénteki edzést követően – a kiszivárgott hírek szerint – azonnalra felmondott Szabó Edina vezetőedző.

A miért kérdésre viszont már leginkább csak találgatni lehet. A jochapress.hu a rendelkezésére álló töredékekből megpróbált valamit összehozni.

Innen kezdve van, ami konkrétum, van ami feltevés. Valószínűsíthető, hogy a Debrecentől elszenvedett, ugyancsak kínos vereséget kell az indítékok között keresni.

A kirúgás tényéről egyébként már pénteken este tudomást szereztem, de a nagy körtelefonok nem vezettek eredményre. Elérhetetlen lett Szabó Edina vezetőedző és Langauf István, a válogatott technikai vezetője is – többek között. Végül Németh András szövetségi kapitánnyal szombaton délben sikerült röviden beszélni.

– Arról én is hallottam, hogy a hír igaz – így a mindig készséges Németh András. – A belső viszonyokat nem ismerem. Azt viszont tudom, hogy nekem a válogatottban soha semmiféle gondom nem volt a több poszton is használható játékossal, így a történés engem hidegzuhanyként ért. Jómagam egyébként nem változtatok vele kapcsolatosan, tehát feltétlenül számítani kívánok rá továbbra is a válogatottban, amely a decemberi, magyar-horvát Eb-re készülődve legközelebb október 6-án találkozik, egyhetes összetartás keretében.

Szombaton koradélután, számos sikertelen próbálkozás után visszahívott Szabó Edina, aki rákérdezésemre közölte, hogy Tekauer Norbert, a szakosztály elnöke letiltott mindenféle nyilatkozatot hétfőig. A klub ugyanis ekkor kívánja az esetet hivatalosan bejelenteni és kommentálni.

Itt tart a mindenképpen kellemetlen ügy, hiszen amint Németh András kijelentette, ő feltétlenül számít a 29 éves játékosra, aki egyébként már el is költözött az Érden számára biztosított lakhatásból.

(Fotó: handballnet.hu)

This entry was posted in Blog and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.