Újabb pólós szezon a DIGI Sporttal

waterpoloAkárcsak az elmúlt idényben, a 2013-2014-es szezonban is a Digisporton láthatók a legjobb vízilabda mérkőzések: bajnoki és kupatalálkozók, európau kupameccsek, illetve a világbajnok férfi válogatott és a vb-bronzérmes női együttes összcsapásai.

Az elmúlt egy esztendőben nem kevesebb, mint 66 mérkőzést közvetített élőben a Magyar Vízilabda Szövetség televíziós partnere, a DIGI Sport. A tavaly ősszel kezdődött együttműködés keretében a legnagyobb számban bajnoki találkozókat sugárzott a csatorna – ­összesen 27 rangadót –, de kamerái ott voltak Bajnokok Ligája-találkozókon, valamint a férfi- és a női válogatott valamennyi hazai fellépésén, sőt a férficsapat esetében több külföldi megmérettetés is látható volt a DIGI Sporton, így például a Világliga Szuperdöntőjének legizgalmasabb cseljabinszki összecsapásai.

„A DIGI Sport büszke arra, hogy a nyáron világbajnoki címet szerzett magyar válogatott hazai meccsei és a Magyar Bajnokság mérkőzései, valamint ebben az idényben már a Magyar Kupa össze­csapásai is a csatorna képernyőjén lesznek láthatók. A vízilabda tradícionálisan „magyar sportág”, ami nem hiányozhat egy magyar sportcsatorna képernyőjéről. Terveink szerint idén is legalább annyi meccset tűzünk műsorra, mint az elmúlt szezonban.” –mondta Dr. Faragó András a DIGI Sport főszerkesztője.

„Számunkra és támogatóink részére kiemelten fontos, hogy egy megbízható televíziós partner áll a magyar vízilabda mellett. – szögezte le Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke. – A DIGI Sport kínálatában hangsúlyosan szerepelnek a prémium sportesemények, így futballban az angol Barclays Premier League meccsei és az UEFA Bajnokok Ligája, valamint a legrangosabb tenisztornák. Úgy gondolom, az idei világbajnokságon arany- és bronzérmet szerző magyar pólósok méltóképpen illeszkednek ebbe a sorba, mérkőzéseink garantálják a minőségi szórakozást.”

A DIGI Sport meglehetősen pazar mérkőzéssel kezdi az idei közvetítési maratont: pénteken 19 órától az ZF Eger – Szolnoki Dózsa-Közgép szuperrangadó kerül a képernyőre. Az elmúlt idény végén ez a két csapat vívta a bajnoki döntőt, soraikban hat barcelonai világbajnok szerepel, így az izgalom és a minőségi vízilabda garantált.

This entry was posted in Hírek and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.