Ungvári Miklós és Pulai Imre is indul az első Bike Run Fest-en

BikeRunFest_Ungvari_Pulai_440A Bike Run Fest szervezői kemény fába vágták a fejszéjüket, amikor meghirdették az amatőr és profi kerekeseknek és futóknak kiírt teljesítménytúrájukat.

A rendezvényre bárki nevezhet, aki kedvet érez ahhoz, hogy az első nap végére, 71,4 km megtételével Sopronból eljusson Scheebergbe. Másnap gyönyörű osztrák tájakon keresztül 112,6 km-t leküzdve érkeznek vissza az indulók Sopronba. Csodás program az igazi kihívást kedvelő családoknak, baráti társaságoknak, remek szórakozás csapatépítést tartó cégeknek is. A táv egyénileg és hatfős csapatokban, váltóban is teljesíthető.

Első nap

Indulás 10:00 órakor Sopronból (Bajcsy-Zsilinszky út 4, Egyetemi Sportcsarnok) Zemendorfba majd Wiener Neustadt érintésével Puchberg am Schneeberg- en át érkezés a Schneeberg hegy lábához. A táv: 71,4 km.

Második nap

Vasárnap reggel 8 órakor indul a mezőny Schneeberg hegy lábától Neunkirchen érintésével Thernbergen, Lichteneggen és Horitschonon keresztül. Érkezés Magyarországra és ráfordulás a célegyenesre Harkán keresztül Sopronba. A táv 112,6 km.

A Bécs-Budapest szupermaratoni futóversenyek korábbi többszörös győztese Vozár Attila, mint ötletgazda és versenyigazgató elmondta, hogy végig betonúton halad majd a mezőny, Ausztriában kerékpárutakon.  Bejelentette, hogy az első napon az utolsó 15 km “kegyetlen” lesz, 8 %-os emelkedővel. A második nap három hegyen kell keresztül kerékpározni illetve futni. Csiszár Szabolcs, a soproni önkormányzat sportszervezője hozzátette, hogy a város nemcsak a Hűség városa, de a Sport városa is és úgy tekintenek erre az új rendezvényre, mint ami harmonizál a soproni elképzelésekkel. Azokat az eseményeket támogatják, melyeken ötvözni lehet a profik és amatőrök, a családok programjait.

Az indulók olyan hírességekkel sportolhatnak együtt, mint Pulai Imre olimpiai és világbajnok kenus, Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok judós.

BikeRunFest Pulai Imre2 sportmenu 300x225 Ungvári Miklós és Pulai Imre is indul az első BikeRunFest en

Pulai Imre: ” Mikivel nekünk talán tandem kerékpárral kellene indulnunk. Nem kis kihívás előtt állunk, de készen vagyok a megmérettetésre.”

BikeRunFest Ungvari Miklos2 sportmenu 300x225 Ungvári Miklós és Pulai Imre is indul az első BikeRunFest en

Ungvári Miklós: Fantasztikus látványban lesz részük az indulóknak, Ausztria hegyein bringázni maga a csoda!”

This entry was posted in Hírek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.