Utolsó blogbejegyzését közölte Karl-Erik Böhn

 

Böhn Karl-Erik_blog_MOBKarl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya saját bevallása szerint utolsó blogbejegyzését írta honlapján. A szakember leukémiája gyógyíthatatlan.

Böhn decemberben tudta meg, hogy leukémiája gyógyíthatatlan, noha korábban a szakembert már gyógyultnak nyilvánították. A norvég tréner elmondta, nem érte váratlanul a hír, hiszen érezte, hogy rosszabbodott az állapota. Böhn egy ideje blogot is írt, ahol a hozzá hasonlóan a rák ellen küzdő sorstársait látta el tanácsokkal. Nos, most utolsó bejegyzését írta a blogra.

– Azt reméltem, sok évig itt lehetek, de úgy tűnik, erre sajnos nem lesz módom – írta Böhn. – Próbálok okos gondolatokkal zárni, amelyek talán segítséget nyújthatnak néhány ember számára.

Böhn szerint a legfontosabb, hogy a mának éljünk, és higgyünk benne, hogy elég jók vagyunk az előttünk álló feladatok és problémák megoldásához.

– A boldogság és az öröm mellett meg kell tapasztalnunk a nehézségeket és problémákat is – írta a szakember. – Az elmúlt évem tele volt kihívásokkal, nehézségekkel, főleg, miután kézhez kaptam a halálos ítéletemet karácsony előtt. De mégis most, január 3-án azt érzem, most vagyok a legboldogabb. Nem tudom megmagyarázni, miért; az átélt dolgok segítettek abban, hogy ne vegyem túl komolyan a dolgokat, és pozitívan viszonyuljak mindenhez.

(Forrás: samsungsport.hu, fotó: jochapress.hu)

This entry was posted in Egyéb and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.