Vad Ninettát kitüntették Zuglóban

 

Vad Ninetta - Fotó: MOB.hu

Vad Ninetta – Fotó: MOB.hu

Zugló Önkormányzata szeptember 27-én díjazta a kerületért tevékenykedő sportolókat, az árvízi védekezésben segédkező önkénteseket, valamint díszpolgárokat tüntettek ki. A díjazottak között volt az éppen nyaraló Vad Ninetta is, aki helyett az elismerést nagymamája vette át.

Vad Ninettta: „Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam személyesen átvenni a díjat. Az érmeim mellett nagyon büszke vagyok az ilyen kitüntetésekre is, hiszen ez azt mutatja, hogy megéri annyit edzeni, másoknak is fontos, amit csinálok, és másoknak is örömet okozok a teljesítményemmel. 2007 óta sportolok a zuglói központú KSI-ben, ahol nagyon jól érzem magam, hiszen egy remek, összetartó és barátságos közösségbe kerültem. Örülök, hogy Zugló is büszke rám, ránk.”

– Hogy sikerült a nyaralás?

– Szűk családi körben, a szüleimmel, a nővéremmel és férjével utaztunk egy hétre az észak-görögországi Sartiba. Egyik nap elmentünk várost nézni, a többi időt általában a tengerparton töltöttük.

– Inkább az aktív, vagy a passzív pihenést szoktad választani?

Az attól függ, hogy milyen programokra van lehetőség. Most nem csináltunk semmi különöset, kivételesen élveztem a semmittevést.

– Mikor kezded az edzéseket?

– Október 14-én a Népszigeten kezdünk evezéssel, majd november 1-től konditermi edzések, úszás és futás következik a téli program szerint.

SportConcept.hu

This entry was posted in Hírek and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.