Válogatottak sorát igazolta a Ferencváros

Fradi

A Ferencváros hivatalos honlapján számolt be róla, hogy női labdarúgócsapata több válogatott játékossal erősítette meg keretét a nyáron, akik nagy segítségül szolgálhatnak a fiatal átlagéletkorú keret megszilárdításában.

A legismertebb név a 30-szoros magyar válogatott Zágor Bernadetté, aki 2005 és 2011 között már játszott a Fradiban. A 24 éves támadó kétszeres bajnokként és egyszeres Magyar Kupa-győztesként tér vissza a Népligetbe – írja a fradi.hu.

A védelemben bevethető bosnyák Amela Krso már a nemzetközi kupákban, valamint az utánpótlás- és az A-válogatottban is megmutathatta képességeit. A Dörnyei Balázs vezette szakmai stáb rövid próbajátékot követően döntött a 23 éves játékos szerződtetése mellett.

Krso honfitársa, a szintén bosnyák válogatott Dejana Boskan is a Ferencvárosnál folytatja pályafutását. A középpályás rövid távú szerződést kötött a Fradival, a felek az őszi szezon végén döntenek a folytatás lehetőségéről.

Az FTC-hez igazolt az észt válogatott Inna Zlidnis is, aki a védelemben áll a szakmai stáb rendelkezésére. A 24 éves, 37-szeres válogatott futballista mindenképpen Magyarországra akart igazolni, mert párja, a DVSC-Tevát erősítő Igor Morozov is hazánkban keresi a kenyerét.

A legutóbbi idényben bronzérmet szerző Ferencváros szombaton a Viktória otthonában lép pályára a JET-SOL Liga első fordulójában.

(fradi.hu/NSO.hu)

 

This entry was posted in Hírek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.