Végre egy jó hír: Gomes távozik a Videotontól!

foci_Jose Gomes, MNO

José Gomes, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton vezetőedzője bejelentette, az idény végén lelépési pénz nélkül távozik a Videotontól.

José Gomes a Sport TV vasárnapi háttérműsorában tett bejelentést: megegyezett a fehérvári klub vezetőivel, és nem kér lelépési pénzt, ezt az idényt pedig még befejezi a csapat élén, aztán távozik.

„Néhány hete leültem tárgyalni a Videoton vezetőivel. A szerződésem még egy plusz egy évig szól, de nem akarok lelépési pénzt. Abban állapodtunk meg, hogy fejezzük be ezt az idényt. Nem a pénzért csinálom. Ez nemcsak a Videoton, hanem egész Magyarország projektje, mert a klubon keresztül az egész magyar labdarúgás is közelebb kerülhet az európai elithez. Ezért a projektért a Vidinek fel kell építenie magát, és tiszta szívvel fogok dolgozni a csapatért és a projektért a hátralévő időben” – fogalmazott José Gomes arra a kérdésre válaszolva, hogy mi lesz nyártól a Videotonnal.

Ismert, a fehérvári csapat 3. helyen áll a bajnokságban, és már csak matematikai esélye van a bajnoki cím megszerzésére, jelenleg a dobogó alsóbb helyezéseiért csatázik a Győrrel, a Ferencvárossal, a Haladással és a Diósgyőrrel.

(Forrás: MNO.hu)

This entry was posted in Blog and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.