Veszprém-Szeged: Kétesélyes rangadó után két kupadöntő?

Skaliczki László_MOBMindkét magyar top kézilabdacsapatot egyformán esélyesnek tartja a BL, illetve az EHF-kupa fináléjára a korábbi szegedi tréner és szövetségi kapitány Skaliczki László, aki a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában motivált kétesélyes csúcsrangadóként tekint a magyar élgárdák hétvégi bajnoki összecsapására. Az edző inspiráló feladatnak nevezte új mezőkövesdi megbízatását, ahol NB I-ben kell tartania a csapatot.

„Egyformán jó és komoly esélye van idén annak, hogy a Veszprém bekerül a BL Final Fourba, a Szeged pedig EHF-kupadöntőt játszik. Volt csapatom, a Szeged formálódik, tekintélyes játékosok érkeztek, komoly nemzetközi feladatokra alkalmasak. Hogy hétvégén megfoghatják-e a bajnoki csúcsrangadón a Veszprémet? A veszprémiek nagy présben voltak a kupaszereplés miatt, a Szeged az esélytelenebb nyugalmával mehet a meccsre, miközben komoly elszántság van most a Veszprémben is, szóval igazi presztízsrangadó várható” – vélekedett Skaliczki László.

Új edzői megbízatásáról elmondta: „Mezőkövesd nagy kihívás, megtisztelő feladat: összeszedett munkát igényel egy csapatot az élvonalban tartani, itt van hagyománya a kézilabdának és hosszabb távon is akarják az NB I-es tagságot. Pihenni sem akartam tovább, tagadhatatlanul munkafüggő vagyok, 23 éve vannak bajnoki feladataim folyamatosan. Voltak már kis csapatok a praxisomban nagyobb feladatok után, ebben az esetben a tét inspirál. Hogy meddig maradok? Nem zárkózom el semmitől, meglátjuk.”

(Forrás: DIGI/Reggeli Start, fotó: JochaPress.hu)

This entry was posted in Blog and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.