Vetési Iván folytatja a rendcsinálást – így került most Radulovic Bojana a kézilabdázók elnökségébe

radulovicsA korábban kétszer is a világ legjobbjának választott, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes, Bajnokok Ligája-győztes, Radulovics Bojana is bekerült a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnökségébe.

Az MKSZ pénteken rendkívüli küldöttgyűlést tartott azzal a céllal, hogy két új elnökségi tagot válasszanak. Egyikőjük lett Radulovics, aki jelenleg a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia szakmai vezetője. Mellette Oláh Sándor, a Hajdú-Bihar megyei szövetség elnöke került be a testületbe.

Az MKSZ elnöksége

Elnök: Vetési Iván
Alelnökök: Fasimon Sándor, Hadházy Sándor
Tagok: Bódi Dezső, Kelecsényi Ernő, Mátrai Gábor, Oláh Sándor, Radulovics Bojana

Az ismételt átalakítás (rendcsinálás?) tehát a két új tag beválasztásával végképp (?) befejeződött. Vetési Iván elnök nem alkuszik, aki neki nem tetszik, azt kíméletlenül eltávolítja nem csak a szövetség vezérkarából, de még annak a környékéről is. Így történt ez annak idején is, amikor – dacára, hogy Vetési úr kezet adott tudomásom szerint minimum három, korábbi elnökségi tagnak arra, hogy bennmaradnak a testületben – azoknak sem „kegyelmezett”. Így került ki többek között  Hajnal Csaba (Veszprém) és Kővári Árpád (Szeged) is, akiknek hozzáértését, több évtizedes praxisát nehéz megkérdőjelezni.

A második hullámban azután már a saját maga által választott káderek közül is kibillentett kettőt – hivatalos, érdemi indoklás nélkül. Az előzőleg az egekig magasztalt Borsos Attila és Bienerth Gusztáv kerültek a közelmúltban lapátra – az így megüresedett két helyet foglalhatta el most Oláh Sándor és Radulovic Bojana.

Kíváncsian várom a fejleményeket.

Fotó: MTI

This entry was posted in Blog and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.