Világbajnokok, harcművészek inváziója a SYMA-csarnokban

2014. május 24-én Magyarországon először nyitja meg kapuit a látogatók előtt a MAX2014 (Martial Arts Expo)- SCITEC NUTRITION Harcművész és Küzdősport Expo elnevezésű, küzdősport és harcművész rendezvény. 

A küzdősportok szerelmeseit a SYMA Csarnok 7000 négyzetméteres A-csarnokában változatos programok, látványos mérkőzések, versenyek és új edzésmódszerek várják.

A látogatók találkozhatnak példaképeikkel, olimpiai, világ- és Európa-bajnokainkkal, valamint kedvezményesen vásárolhatnak a kihelyezett standoknál.

Az Expo célja az egészséges életmód hirdetése és a harcművészetek értékeinek bemutatása mellett egy új platform megteremtése, ahol a küzdősport világ összes szereplője találkozhat: sportolók, rajongók, edzők, sportszergyártók egy helyen

Az esemény fővédnöke a komoly harcművész múlttal rendelkező Dr. Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára. Az Expót olyan sikeres és méltán népszerű sportolók támogatják jelenlétükkel, mint Balzsay Károly ökölvívó világbajnok, Kiss Balázs világbajnok birkózó, Hadfi Dániel Európa-bajnok cselgáncsozó, S. Kovács Ádám Világjátékok-győztes karatés és még sokan mások.

A rendezvénysorozat elindítását a különböző sportági szövetségek – többek között a Magyar Karate Szakszövetség, a Magyar Birkózó Szövetség, a Magyar Judo Szövetség, a Magyar Kickbox Szövetség és a Magyar Ökölvívó Szövetség, a Magyar WTF Taekwondo Szövetség – is fontosnak, a hazai küzdősport élet mérföldkőjének tartják!

This entry was posted in Egyéb and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.