Wimbledon: Babosék a 14. kiemeltek

Babos Tmea, Torontó,  13. 11. 03.Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic a 14. kiemeltként vág neki párosban a hétfőn elrajtoló wimbledoni teniszbajnokságnak.

A magyar játékos honlapjának szerdai tájékoztatása szerint női párosban az első kiemelt a világelső kínai Peng Suaj és tajvani Hszieh Szu-vej, s utóbbi jelenleg Babos oldalán szerepel az eastbourne-i tornán.

A soproni teniszező – akinek a szintén 21 éves Mladenovic a jövőben állandó párospartnere lesz – egyesben, párosban és vegyespárosban is főtáblás a londoni Grand Slam-versenyen.

Ami az egyesek kiemelését illeti, a női rangsor hűen tükrözi a WTA-világranglistát, a férfiaknál viszont nem a világelső spanyol Rafael Nadal, hanem a második helyen álló szerb Novak Djokovic az első kiemelt. A címvédő brit Andy Murray ötödik az ATP-rangsorban, mégis harmadikként emelték ki a szervezők, akik elsősorban a füves pályás eredményeket veszik alapul.

Czink búcsúzott a selejtező második körében

Czink Melinda búcsúzott a második fordulóban szerdán a wimbledoni teniszbajnokság selejtezőjében. A  világranglistán 667. magyar játékos két szettben, 1 óra 24 perc alatt kapott ki a harmadik helyen kiemelt, magyar származású svájci Timea Bacsinszkytól (86.).

A főtáblára jutáshoz három mérkőzést kell nyerni.

Nők, selejtező, 2. forduló:

Timea Bacsinszky (svájci, 3.)-Czink Melinda 6:3, 7:6 (2)

This entry was posted in Hírek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.