Zsivóczkyt Budaörsön is felállították!

Zsivóczky Gyula_foci_JPAz NB III Nyugati csoportjában szereplő Budaörs menesztette Zsivóczky Gyula vezetőedzőt és segítőjét, Sütő Szilárdot, akikkel hivatalosan december 31-én bont közös megegyezéssel szerződést.

Ez tehát tíz év alatt a kilencedik állomás, ahonnan dicstelenül távozik Zsivóczky, az 1984-ben ifjúsági Európa-bajnok játékos. Visszavonulása óta vezetőedzőként, másodedzőként vagy utánpótlás-edzőként dolgozott már Kerepesen, a Vasasnál, Aszódon, a Pápánál, az FTC-nél is.

A Budaörs kispadjára idén nyáron ülhetett le egy meglehetősen rosszul sikerült pápai kaland után, ahonnan az előző bajnokság vége előtt négy fordulóval kellett távoznia.

Most a Budaörs azért rúgta ki, mert az NB III Nyugati csoportjában csupán a hatodik helyen áll vele a csapat, annak ellenére, hogy olyan rutinos, több száz NB I-es meccsen szereplő játékosokkal erősített, mint Bárányos Zsolt vagy Tüske Roland, és Hrabina Alex személyében utánpótlás-válogatott kapus is érkezett Budaörsre.

Zsivóczky Gyula futballistaként sem volt éppen termelékeny csatár: a Fradiban 38 meccsen egyetlenegy gólt sem szerzett, a Vácban 28 meccsen négyet, az Újpestben 64 meccsen 7-et. Ismételjük: csatárként!

Azóta edzőként is kudarcot kudarcra halmoz.

 

This entry was posted in Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.