Szalai Ádám: a legfontosabb a győzelem!

Shares

A 3-0 arányú győzelmet követően a főszereplők értékelték a történteket. Marco Rossi pedig azt is közölte, hogy Willi Orbán és Sallai Roland sem utazik el a csapattal Andorrába.

Szalai Ádám szerint a legfontosabb a győzelem, és hogy a csatárok gólokat szereztek (Fotó: Árvai Károly) – A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK!

„Sajnálom, hogy kihagytam a tizenegyest, bárki hibázhat, de legalább javítottam. A második félidőben egyébként is jobban futballoztunk, igaz, így is több helyzetet kellett volna kialakítanunk, és talán több gólt is szerezhettünk volna.” – mondta Sallai Roland az M4 Sportnak.

„Egyáltalán nem számítottam könnyű mérkőzésre, mert bár nagy a különbség a két válogatott között, de a betömörülő védelem ellen nehéz futballozni. Sala kiharcolt két büntetőt, tudom milyen érzés, amikor csatárként nem rúgsz gólt. Kihagyta, semmi gond, hagytunk már ki elég helyzetet. Utána betalált ő is és Niko is. A legfontosabb a győzelem, és hogy a csatárok gólokat szereztek” – fogalmazott Szalai Ádám az M4 Sport kamerája előtt.

„A második félidőben többet mozogtunk, örülök, hogy három gólt rúgtunk, mert ezek a mérkőzések a legnehezebbek. Ilyen mérkőzéseken csak veszítenivalónk van, de mi most nyertünk három pontot. Bárki is az ellenfél, küzdünk, megyünk, harcolunk. Andorra ellen nehezebb lesz a feladatunk, kicsivel jobb csapat, mint San Marino. Ezeken a mérkőzéseken nagyon fontos, hogy mikor szerzünk gólt, hogy ne becsüljünk le senkit. A lényeg, hogy harcoljunk egymásért és az országért így, ahogy tettük azt ma is” – értékelt Nikolics Nemanja.

„Hálás vagyok a szövetségi kapitánynak, hogy megkaptam a lehetőséget. Nagyot fordult a világ, egy éve még azon gondolkodtam, hogy abbahagyom a futballt” – mondta a debütáló Géresi Krisztián.

Marco Rossi, a válogatott szövetségi kapitánya a meccs utáni nyilatkozatában tudatta, hogy Willi Orbán (RB Leipzig) és Sallai Roland (Freiburg) sem tart a csapattal Andorrába, mind a ketten visszatérnek Németországba a klubjukhoz.

További eredmények a csoportból
Albánia–Anglia 0–2 (Kane 38., Mount 63.)
Lengyelország–Andorra 3–0 (Lewandowski 30., 55., Swiderski 88.)

AZ I-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Anglia227–0+76
2. Lengyelország2116–3+34
2. MAGYARORSZÁG2116–3+34
4. Albánia2111–2–13
5. Andorra220–4–40
6. San Marino220–8–80

(M4 Sport TV / nso.hu)